Έξι οραματιστές καλλιτέχνες δοκιμάζουν τα όρια του

Apple iMac Pro Films

Για να αποδείξει τη δύναμη του iMac Pro, η Apple κάλεσε μια ομάδα γνωστών κινηματογραφιστών, CG καλλιτεχνών και σχεδιαστών γραφικών κινουμένων σχεδίων να δημιουργήσουν ένα προσωπικό έργο χρησιμοποιώντας τις προηγμένες τεχνολογίες του. Αυτή η ανάθεση ήταν μια ευκαιρία για όλους τους να χρησιμοποιήσουν αυτό το απίστευτα ικανό εργαλείο για να καθορίσουν την αξία του μέσα από τις δημιουργίες τους. Από την ανάπτυξη των ιδεών μέχρι τις τελικές προετοιμασίες για την παραγωγή, το iMac Pro αποδείχθηκε ο τελειος δημιουργικός συνεργάτης.

Το αποτέλεσμα των δημιουργιών τους καταγράφηκαν στα παρακάτω βίντεο:

Buck

Μια διάσημη ομάδα σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αφηγητών που από τα γραφεία τους στο Λος Άντζελες, το Σίδνεϊ και τη Νέα Υόρκη, δημιουργούν πρωτοποριακές εργασίες για τους πελάτες τους στην διαφημιστική, κινηματογραφική και ψυχαγωγική βιομηχανία. Χρησιμοποιώντας το iMac Pro, συνδυάζουν 2D και 3D animation με απεικόνιση και stop motion για να δημιουργήσουν μια φρενήρη εικόνα του δημιουργικού μυαλού.

Erin Sarofsky

Η Erin Sarofsky είναι ιδιοκτήτης και Executive Creative Director της Sarofsky, Inc. με έδρα το Σικάγο. Η ευρέως αναγνωρισμένη της δουλειά περιλαμβάνει τίτλους ταινιών, κινούμενα σχέδια και οπτικά εφέ. Με το iMac Pro, ζωντανεύει μαγικά ένα βιβλίο ιδεών καθώς μεταφέρει την δισδιάστατη σελίδα στον τρισδιάστατο κόσμο.

Esteban Diácono

Ο Esteban Diácono είναι ένας πολύ γνωστός σχεδιαστής γραφικών κινουμένων σχεδίων από το Μπουένος Άιρες. Εκτός από την προσωπική του δουλειά, έχει συνεργαστεί με μερικές από τις πιο δημιουργικές εταιρίες σχεδιασμού και τεχνολογίας στον κόσμο. Ο Esteban χρησιμοποίησε το iMac Pro για να δημιουργήσει μια σειρά απίστευτα λεπτομερών 3D χαρακτήρων που συγκλίνουν σε μια μυστηριώδη αναμέτρηση.

Luigi Honorat

Ο Luigi Honorat είναι ένας Γάλλος καλλιτέχνης που ασχολείται με 3D animation. Ζεί στο Τόκιο και είναι λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Τέχνης Musashino. Με το iMac Pro, διερευνά τη μορφή και την κίνηση τοποθετώντας άψογα τις κινούμενες μορφές του σε χώρους γκαλερί γύρω από το Τόκιο.

ManvsMachine

Το ManvsMachine είναι ένα στούντιο σχεδίασης και κινουμένων σχεδίων με έδρα στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες. Έχουν κερδίσει πολλά βραβεία για το έργο τους, συμπεριλαμβανομένου του πολυπόθητου D & AD Black Pencil και Cannes Gold Lions. Σε αυτό το βίντεο, επιδεικνύουν τη δύναμη του iMac Pro χρησιμοποιώντας κώδικα και αλγόριθμους για να δημιουργήσουν έναν κόσμο με φαινομενικά άπειρες λεπτομέρειες.

Michelle Dougherty

Η Michelle Dougherty είναι σκηνοθέτης και σχεδιάστρια στο Imaginary Forces στο Λος Άντζελες. Έχει προταθεί για οκτώ βραβεία Emmy και πρόσφατα κέρδισε για το title designing στο τηλεοπτικό show Stranger Things όσο και για την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ Sonic Sea. Η Michelle χρησιμοποίησε το iMac Pro για να δημιουργήσει μια ισχυρή έκφραση ρευστότητας, έντασης και απελευθέρωσης.

Πηγή Apple

Δείτε τον νέο iMac Pro στο eshop μας εδώ, καλέστε μας για να συζητήσουμε το configuration που χρειάζεστε.

Comart

Η Comart είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής Apple και άλλων κορυφαίων κατασκευαστών. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση εξοπλισμού, υπολογιστών, περιφερειακών και εφαρμογών για ψηφιακό βίντεο – digital video, μεταδόσεων – broadcast, video streaming, 3D & VR, γραφικές τέχνες – graphic arts, creative, κάλυψη εκδηλώσεων – event coverage, design, animation, CAD κλπ. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα, μεμονωμένα προϊόντα και υπηρεσίες εγκατάστασης και υποστήριξης για τους επαγγελματίες στις δημιουργικές βιομηχανίες αλλά και «ανήσυχους» ερασιτέχνες.