TriCaster 2 Elite

TriCaster 2 Elite video production platform. Το TriCaster 2 Elite είναι η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα παραγωγής βίντεο που είναι διαθέσιμη σήμερα και θέτει ένα νέο πρότυπο για το πόσα μπορείτε να επιτύχετε με ένα μόνο σύστημα.

  • Είσοδοι & Συνδέσεις Ζωντανής Κλήσης
  • Παραγωγικές Δυνατότητες
  • Έξοδοι & Δυνατότητες δρομολόγησης AV

Ισχυρό Switching & Compositing με Live Link

Το Live Link επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν ιστοσελίδες απευθείας στο TriCaster και να τραβούν οποιαδήποτε στοιχεία ιστοσελίδας στην παραγωγή χωρίς την ανάγκη 3ης εφαρμογής. Από γραφικά ή εικόνες μέχρι βίντεο από εσωτερικές πλατφόρμες εκπαίδευσης, το Live Link προσφέρει απόλυτη ευελιξία και ελευθερία παραγωγής.

Επαγγελματική ποιότητα έως 4K UHD

Παρουσιάστε στο κοινό σας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης με εκπληκτική ευκρίνεια και απίστευτη λεπτομέρεια. Δημιουργήστε προγράμματα, παραστάσεις, εκδηλώσεις και ζωντανά αθλητικά γεγονότα σε αναλύσεις μέχρι 4K UHD (Ultra High Definition)

Απλοποιημένη συνδεσιμότητα IP με NDI

Ξεχάστε το χάος των καλωδίων βίντεο με την απλότητα plug and play του NDI IP. Συνδεθείτε σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών NDI και με το μεγαλύτερο οικοσύστημα στον κόσμο βίντεο over IP, χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο δικτύου για βίντεο, ήχο, key, control, tally και σε ορισμένες περιπτώσεις τροφοδοσία μέσω Ethernet.

Ενσωμάτωση Skype TX

Πραγματοποιήστε δύο ταυτόχρονες ζωντανές βιντεοκλήσεις Skype. Τα TriCaster είναι τα μόνα συστήματα παραγωγής βίντεο που διαθέτουν άμεση ενσωμάτωση του Skype TX με επαγγελματικό βίντεο και balanced audio, επιτρέποντάς σας να προβάλετε συνομιλίες, συνεντεύξεις κ.α. με επαγγελματική ποιότητα, ανεξάρτητα από τη συσκευή του συνομιλητή.

Μετάδοση & Streaming σε όλα τα μέσα

Η μετάδοση περιεχομένου σε όλα τα μέσα είναι πιο σημαντική από ποτέ. Με το TriCaster  2 Elite μπορείτε να εξάγετε βίντεο 16×9 για παραδοσιακές εφαρμογές. Εναλλακτικά, αλλάξτε την αναλογία διαστάσεων σε τετράγωνο ή κάθετο βίντεο και μεταδώστε το με τους ενσωματωμένους διπλούς κωδικοποιητές σε πολλούς προορισμούς ταυτόχρονα. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές, μόνο το TriCaster επιτρέπει εναλλαγή, ροή και εγγραφή σε ένα ευρύ φάσμα formats, αναλύσεων, αναλογιών διαστάσεων και ρυθμών καρέ.

Δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μοιραστείτε video updates σε πραγματικό χρόνο και περιεχόμενο στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας το υλικό απευθείας σε Facebook, LinkedIn, Twitter, Vimeo, YouTube κ.α., με σχόλια και hashtag.

Πολυκαναλική μίξη ήχου

Δώστε τον τόνο στη παραγωγή σας με ολοκληρωμένη ενσωμάτωση ήχου, με software μείκτη ήχου, υποστήριξης για ψηφιακές, αναλογικές και USB συσκευές ήχου, audio over IP με NDI, Dante™ και AES67, επαγγελματικούς DSPs, έλεγχο fader, μέτρηση VU, Talk Back και στερεοφωνικό ήχο 2x2x2 με δύο μίξεις ήχου. Τα Dante™ και AES67 απαιτούν άδειες που πωλούνται χωριστά

Monitoring σε πραγματικό χρόνο & Multiviewers

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της παραγωγής με παρακολούθηση μίας ή πολλαπλών οθονών. Με τρία προσαρμόσιμα προγράμματα πολλαπλών προβολών, διαμορφώσιμα παράθυρα, οπτικές ενδείξεις, κ.α., μπορείτε εύκολα να εξατομικεύσετε το περιβάλλον εργασίας σας.

Αυτοματισμός & Teleprompter με MS Word

Με το Live Story Creator, γράψτε την παραγωγή σε οποίο επεξεργαστή κειμένου προτιμάτε, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών παραγωγής (λήψεις κάμερας, μεταβάσεις, εφέ, γραφικά, κλιπ κ.α.) και εξάγετε ως αρχείο .docx. Φορτώστε το αρχείο στο TriCaster και κάντε Teleprompter control για να εκτελέσετε όλη την παραγωγή.

Software Control Panels

Δημιουργήστε δικούς σας πίνακες ελέγχου και χειριστείτε το TriCaster από οποιαδήποτε συσκευή μέσω δικτύου με το LivePanel. Εύκολα προσβάσιμο μέσω internet ή εσωτερικού δικτύου, το LivePanel περιλαμβάνει πίνακες ελέγχου, απομακρυσμένη μίξη βίντεο, αναπαραγωγή multimedia, μίξη ήχου, αυτοματισμό μακροεντολών και το LivePanel Builder για να σχεδιάζετε τα δικά σας πάνελ ειδικά για τις παραγωγές και ροές εργασίας σας.

Live Virtual Sets

Με ενσωματωμένη τεχνολογία LiveSet™ στο TriCaster, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επαγγελματικά σχεδιασμένα εικονικά περιβάλλοντα virtual studio ή άλλα, με πολλαπλές γωνίες, κινήσεις εικονικής κάμερας, αντανακλάσεις σε πραγματικό χρόνο, εντυπωσιακά στιγμιότυπα, κινούμενες εκλάμψεις φακών και εντυπωσιακά εφέ VR.

Ενσωματωμένοι Video Players

Προσθέστε τα αρχεία σας στoυς ενσωματωμένους video players για on demand και playback, με playlists, highlights με live επεξεργασία κ.α. Με τα χειριστήρια του προγράμματος αναπαραγωγής, τις προεπιλογές, τα εργαλεία επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο, τις επιλέξιμες μεταβάσεις και τα playlist εφέ, έχετε όλα όσα χρειάζεστε.

Απεριόριστη εγγραφή & επανάληψη

Καταγράψτε όλες τις πηγές σας κατά την παραγωγή σε οποιαδήποτε ανάλυση ή ρυθμό καρέ για επιδιορθώσεις ή αρχειοθέτηση για μελλοντική χρήση. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε επαναλήψεις από το πρόγραμμα ή το κανάλι preview χωρίς να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό σύστημα επανάληψης.

Μάθετε περισσότερα για το TriCaster 2 Elite video production platform, εδώ

Comart

H Comart είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Vizrt για Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και NewTek TriCaster Cold Reseller. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εγκαταστάσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, κανάλια ειδικού περιεχομένου και τις κορυφαίες συνδρομητικές πλατφόρμες.

Επικοινωνήστε μαζί μας, στο 210 3416200, για λεπτομέρειες σχετικά με την προσφόρα TriCaster Bundle Offer.

Άρθρα μας για Vizrt

vizrt.com