Η Videomenthe με έδρα την Γαλλία, αναπυσει λύσεις για media file workflows, media file transfers over IP, transcoding farms, media quality control κ.α. Η ομάδα της Videomenthe συνιστά τις βέλτιστες λύσεις για τηλεοπτικούς σταθμούς ανάλογα με την αρχιτεκτονική και την υποδομή των πελατών. Παρέχει βοήθεια για την ανάπτυξη αυτών των λύσεων: εγκατάσταση, διαμόρφωση και υποστήριξη. Δημιουργία προστιθέμενης αξίας σε κάθε λύση που προτείνεται ώστε να είναι κατάλληλη για τις εκάστοτε ανάγκες.

Eolementhe

The Collaborative Media Tool Box

Το Eolementhe προσφέρει μια πολύ εύκολη στη χρήση ενιαία διεπαφή και εργαλεία πολλαπλών παρόχων για να καλύψουν διάφορες ροές εργασιών πολυμέσων.

  • Ιδανική για τηλεοπτικούς σταθμούς
  • Post-Production and Production Houses
  • VOD SVOD Πλατφόρμες
  • Πλατφόρμες περιεχομένου διαφήμισης
  • Δημοσιογράφους

VideomentheCloud

Πλατφόρμα συνεργασίας για την ανταλλαγή περιεχομένου

Το VideomentheCloud παρέχει προσαρμοσμένες πύλες οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω σύνδεσης/κωδικού πρόσβασης για την αποστολή περιεχομένου μέσω IP ή για τη διάθεση περιεχομένου σε ειδικό χώρο αποθήκευσης στο VideomentheCloud που φιλοξενείται στη Γαλλία. Τα αρχεία μπορούν να μεταφορτωθούν/φορτωθούν από εξουσιοδοτημένους διαχειριστές ή χρήστες και να αποθηκευθούν ή να διαγραφούν μετά τη μεταφορά, ανάλογα με τις ανάγκες.

 

H Comart είναι ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Videomenthe για Ελλάδα και Κύπρο