Eκπαίδευση σε broadcast γραφικά επαυξημένης πραγματικότητας

Viz University Broadcast Graphics training. Μπέργκεν, Νορβηγία, 27 Νοεμβρίου 2023 – Η Vizrt, η κορυφαία εταιρεία σε real-time γραφικά και ζωντανή παραγωγή περιεχομένου, γιορτάζει τα 10 χρόνια του Viz University. Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, το Viz University παρείχε εκπαίδευση σε χιλιάδες πελάτες και χρήστες, ενισχύοντας τις δεξιότητες τους στα προϊόντα και την τεχνολογία της Vizrt.

“Το Viz University ήταν απολύτως αναγκαίο για την ομαλή ένταξη νέων χρηστών στα εργαλεία μας. Απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, προσφέροντας αποτελεσματική εκπαίδευση και πιστοποίηση σε λίγες μέρες,” δηλώνει ο Jan-Philipp Müller του ZDF.

Κατά τα επόμενα 10 χρόνια, η Vizrt με το Viz University στοχεύει στη βελτίωση των δεξιοτήτων των νέων δημιουργών περιεχομένου και τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου πιστοποιημένων συνεργατών της Vizrt.

“Στα προσεχή πέντε χρόνια, προβλέπουμε αυξημένη ανάγκη για εξειδικευμένα ταλέντα στη βιομηχανία του broadcast. Χρειαζόμαστε περισσότερους freelancers και εξειδικευμένους χρήστες για να υποστηρίξουμε την επόμενη γενιά εργαζομένων,” δηλώνει η Griet Johannsen της Vizrt.

Το Viz University Broadcast Graphics training επεκτείνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και την αντίστοιχη πιστοποίηση, εστιάζοντας σε ζητήματα όπως η ζωντανή παραγωγή στο cloud και τα real-time graphics. Επιπλέον, προσφέρει νέα μαθήματα για σχεδιαστές, χειριστές και τεχνικούς διευθυντές προκειμένου να εξοικειωθούν με τα νέα εργαλεία της Vizrt.

Με πρόσβαση σε πιστοποιημένους επαγγελματίες της Vizrt, οι πελάτες έχουν την επιλογή ειδικών για να υποστηρίξουν καλύτερα την επιτυχία των παραγωγών τους. Περισσότερες πληροφορίες για τις πρωτοβουλίες του Viz University και τα νέα προγράμματα πιστοποίησης θα δημοσιευτούν σύντομα.

Μάθετε περισσότερα για το Viz University Broadcast Graphics training, εδώ

Vizrt

Η Vizrt, με έδρα την Νορβηγία, είναι ο ηγέτης σε λύσεις real-time γραφικών και ζωντανής παραγωγής για δημιουργούς περιεχομένου και τηλεοπτικούς οργανισμούς.

Με 25ετή εμπειρία στην ανάπτυξη νέων απλοποιημένων ροών εργασίας, είτε πρόκειται για ειδήσεις, αθλητικά, εκπαίδευση, ψυχαγωγία, ζωντανές εκδηλώσεις, ψηφιακά μέσα, διαφήμιση ή όποια άλλη μορφή live video, η Vizrt συμβάλει καθοριστικά στην διαμόρφωση του τρόπου δημιουργίας και εκπομπής εμπλουτισμένου βίντεο.

Αφιερωμένα στην παροχή πρωτοποριακών λύσεων σε γραφικά, cloud, απομακρυσμένη και ζωντανή παραγωγή, ζωντανή ροή, αθλητικές παραγωγές, εικονική πραγματικότητα και virtual studio, τα εργαλεία της Vizrt επιτρέπουν την εντυπωσιακή τηλεοπτική αφήγηση.

Δισεκατομμύρια θεατές παρακολουθούν καθημερινά εκπομπές που υποστηρίζονται από τις λύσεις της Vizrt, σε μέσα ενημέρωσης όπως Al Jazeera, BBC, CNN, CBS, ESPN, FOX, NBC, Sky Group, Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, New York Giants, Nickelodeon, MTV, USA TODAY, NASA, PWC και πάνω από το 80% του US Fortune 100.

Comart

H Comart είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Vizrt για Ελλάδα και Κύπρο. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εγκαταστάσεις αναφοράς σε τηλεοπτικούς σταθμούς, κανάλια ειδικού περιεχομένου και κορυφαίες συνδρομητικές πλατφόρμες.

Επικοινωνία με την ομάδα της Comart στο 210 3416200 για περισσότερες λεπτομέρειες για τα ισχυρά εργαλεία εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας της Vizrt.

Άρθρα μας για Vizrt

vizrt.com