Η Vizrt σας καλωσορίζει στο Viz Engine 5

IBC 2022 Vizrt Viz Engine 5. Η Vizrt θα παρουσιάσει το Viz Engine 5, the Possibility Engine, στην φετινή IBC 2022 στο Amsterdam.

Ανακαλύψτε έναν κόσμο που μέχρι τώρα ήταν αδιανόητος με τον πιο ισχυρό compositor ζωντανών γραφικών το Viz Engine 5 απο τον κορυφαίο κατασκευαστή στον χωρό.

Vizrt Viz Engine 5

Σχεδιασμένο για να απαλύνει τον πόνο από την παραγωγή ζωντανών γραφικών, παρέχει πρόσβαση σε προσαρμοστικά γραφικά – έναν έξυπνα αυτοματοποιημένο τρόπο ανάπτυξης γραφικών σε πολλαπλές μορφές εξόδου ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρόνο, προσπάθεια και μειώνοντας την πολυπλοκότητα της ροής εργασίας.

Το Viz Engine 5 προσφέρει επίσης την πιο προηγμένη ενσωμάτωση με το Unreal Engine 5, καθιστώντας δυνατή την ανάμειξη των δύο render σε μια ενιαία, απίστευτα ισχυρή ροή εργασίας γραφικών. Αυτή η πρωτοποριακή λειτουργία παρέχει στους visual artists ασύλληπτες μέχρι σήμερα δημιουργικές επιλογές, για γραφικά κατασκευασμένα από συνυφασμένα στοιχεία από δύο blades που παρουσιάζονται, σε πραγματικό χρόνο, στην ίδια σκηνή.

Real Time 3D Graphics

Η Vizrt είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα γραφικά σε πραγματικό χρόνο. Η δυνατότητα απόδοσης των καλύτερων γραφικών, την κατάλληλη στιγμή και με την υψηλότερη ποιότητα, αλλάζει το παιχνίδι για τους δημιουργούς. Στόχος της Vizrt είναι να διευκολύνει τους δημιουργούς να έχουν πρόσβαση στις λύσεις της από το δίκτυο των συνεργατών της.

Η Vizrt θα εκθέτει από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο με αριθμό 7.C01. Επισκεφθείτε το περίπτερο της Vizrt όπου θα έχετε την αποκλειστική ευκαιρία να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Viz Engine 5, τα Adaptive Graphics και το Live Production Cloud απο τους ειδικούς.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς Vizrt Group Guest Pass:1228 και μην χάσετε την ευκαιρία να κλείσετε μια συνάντηση one-to-one!

Καλέστε στο 210 3416200 για μία επίδειξη των δυνατοτήτων του Viz Engine 5 και των άλλων ισχυρών εργαλείων εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας με την ομάδα της Comart και τους ειδικούς της Vizrt στο περίπτερο της στην IBC 2022

Άρθρα μας για Vizrt

IBC 2022

Comart

H Comart είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Vizrt για Ελλάδα και Κύπρο. Διαθέτει εγκαταστάσεις αναφοράς σε συνδρομητικές πλατφόρμες και κανάλια εθνικής εμβέλειας.