Η Wacom παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο οικονομικό μοντέλο Cintiq στις 16 ίντσες για να καλύψει τις ανάγκες των δημιουργικών ερασιτεχνών του ψηφιακού περιεχομένου που δεν θέλουν ακόμη να επενδύσουν σε ένα επαγγελματικό tablet.

Η νέα Wacom Cintiq είναι τέλεια εξοπλισμένη για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το δημιουργικό ταξίδι σας ως σχεδιαστής. Το ζωντανό χρώμα, η σαφήνεια HD και ο εργονομικός σχεδιασμός μαζί με το εξαιρετικά ευαίσθητο Pro Pen 2, προσφέρουν μια πραγματικά φυσική εμπειρία και βοηθούν στην ανάπτυξη των δημιουργικών σας ιδεών.

Δημιουργήστε απευθείας στην οθόνη

Η Wacom Cintiq συνδυάζει το στυλό και την οθόνη για μια απρόσκοπτη φυσική εμπειρία. Το Wacom Pro Pen 2 διαθέτει 8.192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και χαμηλή δύναμη ενεργοποίησης, ώστε να αναγνωρίζει ακόμα και τις πιο ελαφρές κινήσεις της πένας. Προσφέρει εκπληκτική ακρίβεια και έλεγχο, αντιδρώντας στην κλίση του χεριού σας και ανταποκρίνεται άμεσα με ακρίβεια σε κάθε κίνηση.

Wacom Pro Pen 2

Το Wacom Pro Pen 2 φαίνεται και συμπεριφέρεται σαν ένα κανονικό στυλό έτσι δεν χρειάζεται να μάθετε νέες τεχνικές προτού αρχίσετε να παραγματοποιείτε τις ιδέες σας, προσφέρει ακρίβεια και έλεγχο – με 8.192 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης, χαμηλή δύναμη ενεργοποίησης και αναγνώριση κλίσης. Δεν χρειάζεται φόρτιση καθώς με την τεχνολογία EMR αντλεί ενέργεια από το Wacom Cintiq. Έχει ισορροπημένο βάρος, λαβή από καουτσούκ και εύκολη πρόσβαση στα δύο πλευρικά κουμπιά.

Κατασκευασμένη για δημιουργικότητα

Το Wacom Pro Pen 2 και η λεπτή οθόνη 15,6 ιντσών της Cintiq λειτουργούν μαζί για να προσφέρουν άνεση και παραγωγικότητα με κύρια χαρακτηριστικά:

  • Μείωση αντανακλάσεων χάρη σε αντιθαμβωτικό φιλμ.
  • Ο κέρσορας εμφανίζεται ακριβώς εκεί που θα περιμένατε με μειωμένη παράλλαξη.
  • Υλικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές.
  • Τέλεια θέση – ένα ζευγάρι πτυσσόμενα πόδια σας επιτρέπουν να τo προσαρμόσετε. Μια προαιρετική βάση σας δίνει ακόμα πιο ευέλικτες και εργονομικές θέσεις.
  • Δείτε κάθε λεπτομέρεια της εργασίας σας – η οθόνη Full HD 1920 x 1080 σας δίνει όλη τη ευκρίνεια που χρειάζεστε.
  • Προσαρμόστε τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε ακόμα περισσότερο – το Wacom Cintiq είναι συμβατό με το πλήρες φάσμα των στυλό αξεσουάρ της σειράς Wacom.

H νέα Wacom Cintiq 16 είναι ήδη διαθέσιμη από την Comart, η τιμή της είναι 700,00€ (564,52€ χωρίς ΦΠΑ), μπορείτε να την δείτε στο Comart eshop,

Δείτε όλα τα υφιστάμενα μοντέλα της Wacom στο Comart eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής, LaCie, Adobe, Blackmagic Design κ.α. διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένo τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις graphic design, animation, γραφικών, media management & storage κλπ.