Η Wacom παρουσίασε πρόσφατα τις νέες ταμπλέτες φηφιοποίησης Cintiq Pro 13 και Cintiq Pro 16 σε αντίστοιχες διαστάσεις δεκατριών και δεκαέξι ιντσών, που έρχονται να γεφυρώσουν το κενό μεταξύ έμπνευσης και έκφρασης και να βοηθήσουν τους δημιουργικούς επαγγελματίες του ψηφιακού περιεχομένου να ανεβάσουν την τέχνη τους στο επόμενο επίπεδο.

Η νέα σειρά των Cintiq Pro συνδυάζει την φυσική και εξαιρετική απόδοση της νέας γραφίδας Pro Pen 2 με την κομψή, λεπτή και απόλυτα φορητή μορφή του ψηφιοποιητή Cintiq Pro. Η Pro Pen 2 παρέχει εμπειρία ελεύθερης ροής, σχεδόν μηδενική καθυστέρηση παρακολούθησης πάνω στην ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια, με το σωστό ποσοστό τριβής και μειωμένης αντανάκλασης και τέσσερις φορές μεγαλύτερη ακρίβεια και ευαισθησία πίεσης από το προηγούμενο μοντέλο Pro Pen.

wacom_cintiq_pro_comart2

 

Επιπλέον, η νέα διαδικασία οπτικής σύνδεσης μειώνει σημαντικά την υστέρηση τύπου “parallax”, παρέχοντας μια πολύ καλή απόδοση pen-on-screen που είναι πολύ κοντά στη φυσική αίσθηση ενός παραδοσιακού στυλό ή πινέλου. Και τα δύο μοντέλα Cintiq Pro έχουν χαρακτηριστικά multi-touch για εύκολη και γρήγορη πλοήγηση καθώς και την δυνατότητα για pinch, zoom και περιστροφή των εικόνων, των φωτογραφιών ή των 2-D και 3-D μοντέλων μέσω υποστηριζόμενων εφαρμογών λογισμικού.

Η νέα σειρά της Wacom έχει μοντέρνα, κομψή και λεπτή σχεδίαση ώστε να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε.

Και τα δύο μοντέλα είναι ιδανικά για ζωγραφική, σχέδιο και επεξεργασία εικόνας με το «μικρό» το των δεκατριών ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080px και 87% Adobe RGB ακρίβεια να προσφέρει μεγαλύτερη φορητότητα για σχεδιασμό ενώ το μεγαλύτερο με ανάλυση 4K 3840 x 2160px και 94% Adobe RGB σημαντικά περισσότερη επιφάνεια εργασίας για απαιτητικές εργασίες διορθώσεων και ζωγραφικής.

Ακόμα διαθέτουν ειδικά αναδιπλούμενα στηρίγματα για τοποθέτηση υπό γωνιά 20 μοιρών για πιο άνετη χρήση.

“Η Wacom πιστεύει στις απεριόριστες δυνατότητες των πελατών μας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να τους βοηθήσουμε να κατακτήσουν τους δημιουργικούς τους στόχους μέσα από τις σειρές των προϊόντων μας”, σχολίασε ο Masahiko Yamada, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wacom.

Τα Wacom Cintiq Pro αναμένονται στην Ελλάδα μετά τα μέσα Δεκέμβριου και φυσικά θα είναι συμβατά με Apple Mac και Windows υπολογιστές.

Δειτε τα υφιστάμενα μοντέλα της Wacom στο Comart eshop

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Apple, LaCie κ.α. διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένo τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις graphic design, animation, γραφικών, media management & storage κλπ.