H νέα ταμπλέτα φηφιοποίησης απο την Wacom

H Wacom πρόσφατα ανακοίνωσε δύο μεγαλύτερα μεγέθη της σειράς Cintiq Pro στις 24 και 32 ίντσες, για να συμπληρώσουν τα μοντέλα Cintiq Pro 13 και Cintiq Pro 16. Η νέα Cintiq Pro 24 είναι ήδη διαθέσιμη. Όλη η σειρά έχει σκοπό να βοηθήσει τους δημιουργικούς επαγγελματίες ψηφιακού περιεχομένου να ανεβάσουν την τέχνη τους στο επόμενο επίπεδο. Είτε δουλεύετε συχνά σε εξωτερικούς χώρους ή ο χώρος εργασίας σας είναι μικρός κάποιο απο τα μοντέλα της σειράς θα καλύψει όλες τις δημιουργικές σας ανάγκες.

Η νέα σειρά των Cintiq Pro συνδυάζει την φυσική και εξαιρετική απόδοση της νέας γραφίδας Pro Pen 2 με την κομψή, λεπτή και απόλυτα φορητή μορφή του ψηφιοποιητή Cintiq Pro. Η Pro Pen 2 παρέχει εμπειρία ελεύθερης ροής, σχεδόν μηδενική καθυστέρηση παρακολούθησης πάνω στην ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια, με το σωστό ποσοστό τριβής και μειωμένης αντανάκλασης και τέσσερις φορές μεγαλύτερη ακρίβεια και ευαισθησία πίεσης από το προηγούμενο Pro Pen.

Wacom Cintiq Pro 24 - g2

Επιπλέον, η νέα διαδικασία οπτικής σύνδεσης μειώνει σημαντικά την υστέρηση τύπου “parallax”, παρέχοντας μια πολύ καλή απόδοση pen-on-screen που είναι πολύ κοντά στη φυσική αίσθηση ενός παραδοσιακού στυλό ή πινέλου. Και τα τρία μοντέλα Cintiq Pro έχουν χαρακτηριστικά multi-touch για εύκολη και γρήγορη πλοήγηση καθώς και την δυνατότητα για pinch, zoom και περιστροφή των εικόνων, των φωτογραφιών ή των 2-D και 3-D μοντέλων μέσω υποστηριζόμενων εφαρμογών λογισμικού.

Wacom's Cintiq Pro Engine: The first modular all-in-one creative studio (PRNewsfoto/Wacom Technology Services, Corp.)

Η νέα σειρά της Wacom έχει μοντέρνα, κομψή και λεπτή σχεδίαση ώστε να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε. Είτε εργάζεστε σε Mac ή PC, η Wacom Cintiq Pro με το Wacom Cintiq Pro Pen 2 είναι η πιο προηγμένη λύση για ζωντανή, τολμηρή δημιουργία.

Καταπληκτική οθόνη LCD 24 ιντσών

Με ανάλυση 4K (3840 x 2160px) και ένα ευρύ φάσμα οθόνης (χρωματική ακρίβεια έως 99% του Adobe RGB), θα μπορείτε να δείτε το έργο σας με απίστευτη λεπτομέρεια. Με το τέλειο ποσοστό τριβής του άκρου της πένας πάνω στην ειδικά διαμορφωμένη οθόνη θα έχετε την αίσθηση ότι χρησιμοποιείτε κανονικό στυλό επάνω σε χαρτί. Επίσης έχει πτυσσόμενα πόδια για άνετη γωνία σχεδίασης.

Wacom Cintiq Pro 24 - g5

Σύνδεση

Συνδέστε το με οποιοδήποτε Mac ή PC με ένα μόνο καλώδιο USB-C (συμπεριλαμβάνεται) σε μια θύρα USB-C για βίντεο και δεδομένα. Επίσης περιλαμβάνονται το DisplayPort ή το HDMI, τα οποία απαιτούν θύρα USB για δεδομένα.

Εξατομίκευση

Διαμορφώσετε το Wacom Cintiq Pro ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην ροή εργασίας σας. Το ExpressKey Remote παρέχει 17 προγραμματιζόμενα πλήκτρα σε εύκολη πρόσβαση. Το πληκτρολόγιο οθόνης και τα ακτινωτά μενού προσφέρουν επιπλέον συντομεύσεις με ένα κλικ.

Δειτε όλα τα μοντέλα της Wacom στο Comart eshop

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής Apple, LaCie κ.α. διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένo τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης καθώς και υψηλή τεχνογνωσία σε εγκαταστάσεις graphic design, animation, γραφικών, media management & storage κλπ.