Δημιουργία YouTube στούντιο

Μία ματιά στο Blackmagic ATEM Mini σε συνδυασμό με την Pocket Cinema 6K

Συνδυασμός ενός ισχυρού και οικονομικού βίντεο switcher με την Pocket κάμερα 6K που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το σπίτι σας για την δημιουργία βίντεο.

Όπως διαφαίνεται από τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο πολλοί επαγγελματίες θα πρέπει να οργανωθούν για μακροχρόνια εργασία από το σπίτι. Ήδη πολλοί παρουσιαστές εκπομπων ανά τον κόσμo – ετοιμάζουν και καταγράφουν τις εκπομπές τους από τα σπίτια τους.

Ακόμα κι αν το επαγγελματικό σας αντικείμενο δεν είναι οι τηλεοπτικές εκπομπές αλλά αναρτήσεις σε YouTube κλπ. ίσως χρειαστεί να ανεβάσετε την ποιότητα των παραγωγών σας για να παρουσιάσετε μια επαγγελματική εικόνα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παρουσιάζεις επαγγελματικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν εργάζεσαι από ένα οικιακό περιβάλλον.

Η δημιουργία βίντεο από το σπίτι εξελίσσεται εδώ και χρόνια. Με δυσκολίες, αστοχίες, προβλήματα στις ευρυζωνικές συνδέσεις, στον φωτισμό και μέτρια αποτελέσματα. Η βελτιστοποίηση του επαγγελματικού εξοπλισμού λόγω σημερινών συνθηκών έχει γίνει σημαντική προτεραιότητα.

Ο συνδυασμό ενός Blackmagic ATEM Mini ή ΑΤΕΜ mini Pro για εισαγωγή εικόνας και έλεγχο των πηγών με μία Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K θα σας βοηθήσουν να παράγετε και να παρουσιάζετε αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας εικόνας βίντεο.

Το Blackmagic ATEM Mini & Mini Pro

Το ATEM Mini είναι ένας ισχυρός μετατροπέας βίντεο που μπορεί να φέρει τέσσερις πηγές HDMI και να εναλλάσσεται μεταξύ τους, εξάγοντας βίντεο που εμφανίζεται σε προγράμματα όπως το Zoom και το Skype ως κάμερα web. Το σημαντικό του προτέρημα είναι ότι το ATEM Mini ενώ περιέχει το ίδιο ακριβώς, εξαιρετικά ποιοτικό λογισμικό εκπομπής είναι σημαντικά οικονομικότερο από άλλες παρόμοιες συσκευές.

Δείτε τα στο eshop

Η κάμερα Blackmagic Pocket Cinema 6K

Είναι μια κάμερα που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες βιντεογράφους για τη λήψη επαγγελματικών βίντεο. Για παράδειγμα, θα βρείτε εκπομπές του Netflix που έχουν κινηματογραφηθεί καθ’ολοκληρία με αυτήν την κάμερα. Η έξτρα ανάλυση σας δίνει επίσης περισσότερο χώρο για αναδιαμόρφωση στην επεξεργασία και τη διόρθωση χρωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε λήψεις σε 6Κ και στη συνέχεια σε μεταγεγραμμένο zoom και re frame για να δημιουργήσετε ευρείες λήψεις και κοντινές λήψεις, όλα από μία φωτογραφική μηχανή και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας!

Δείτε την στο eshop

Περισσότερα στην Blackmagic Design

Comart

H Comart είναι Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Blackmagic Design και άλλων κορυφαίων εταιρειών οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων.  Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων και υποστήριξης για εγκαταστάσεις οπτικοακουστικής κάλυψης εκδηλώσεων, video streaming, IPTV, video production & post-production και broadcast.

Για αναλυτικές πληροφορίες καλέστε μας στο 210 3416200