Γιατί στην Comart?

Πάνω από 30 χρόνια τεχνογνωσίας σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Μεγάλη εμπειρία Apple intergration σε περιβάλλοντα Microsoft, Linux, Cisco κ.α.

Παρέχουμε συμβόλαια υποστήριξης εγκαταστάσεων ως και 24/7

Η ομάδα μας παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν τα πάντα, από την παροχή συμβουλών και το σχεδιασμό, μέχρι την εγκατάσταση, την λειτουργία, τις επισκευές, την εκπαίδευση, τη ρύθμιση backup και την υποστήριξη.

Διαθέτουμε εμπειρία, μεγάλη βάση εγκαταστάσεων και εκπαιδευόμαστε συνεχώς, για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έγκαιρα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Υποστηρίζουμε την βιομηχανία και τους δημιουργικούς επαγγελματίες τηλεόρασης και μέσων ενημέρωσης, συστήματα και εγκαταστάσεις ψηφιακού βίντεο – digital video, μεταδόσεων – broadcast, live web streaming, 360, augmented reality κ.α.

Ακόμα υποστηρίζουμε εγκαταστάσεις γραφικών τεχνών, pre-press, διαφήμισης, ψηφιακής φωτογραφίας, design, animation κ.α.

Στην πορεία αυτή η ομάδα μας έχει εργαστεί σκληρά για να αποκτήσει και να διατηρήσει την εμπειρία και τις πιστοποιήσεις της από κατασκευαστές όπως Vizrt, Adobe, Blackmagic Design, Quantum, Dell, Mobile Viewpoint, Primestream, Lacie κ.α.

Παρέχουμε:

Συμβουλευτικές υπηρεσίες και σχεδιασμός

Έχοντας υποστηρίξει εκατοντάδες επαγγελματίες, εταιρείες και οργανισμούς διαφορετικών μεγεθών και αναγκών, το πιθανότερο είναι ότι τα έχουμε ξαναδεί όλα. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για κάθε πτυχή της ροής εργασίας σας, για το H/W και S/W στα οποία βασίζεται, καθώς τη δικτύωση και αποθήκευση, βοηθώντας σας να αναπτύξετε μια σύγχρονη και αποδοτική λειτουργία προστατευμένη από προβλήματα.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε συστήματα πολλαπλών πλατφορμών και να βοηθήσουμε με την παραγωγή σας συνολικά, από τη δημιουργία περιεχομένου έως την παράδοση και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Εγκατάσταση και ανάπτυξη

Όταν πρόκειται για την εγκατάσταση του νέου σας εξοπλισμού, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι θα λειτουργήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με το μικρότερο δυνατό down time. Σε συνεργασία με τους υπευθύνους, χρήστες ή ομάδες εργασίας σας θα εξασφαλίσουμε την ομαλότερη δυνατή μετάβαση στα νέα συστήματα.

Θα παραδώσουμε όλες τις συσκευές όπως απαιτείται, θα αναπτύξουμε τις αναγκαίες διεπαφές και άλλες απαραίτητες διαδικασίες ώστε να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι ενταγμένα στα υφιστάμενα συστήματα και την ροή εργασίας σας.

Εκπαίδευση

Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές μας παρέχουν την κατάλληλη hands-on εκπαίδευση ώστε οι τελικοί χρήστες και το τεχνικό προσωπικό σας να ενημερωθεί κατάλληλα για τον νέο εξοπλισμό και τις ροές εργασίας. Για τα αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εγκατεστημένα συστήματα και να μην υπάρχει πτώση στην παραγωγικότητα.

Τα μαθήματα παραδίδονται από τους εκπαιδευτές και τους μηχανικούς συστημάτων μας στο χώρο σας ή στο δικό μας.

Τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε ολοκληρωμένη, τηλεφωνική, απομακρυσμένη και on site τεχνική υποστήριξη που καλύπτει παραγωγικά συστήματα αλλά και περιβάλλοντα Apple Mac και Windows. Επιπλέον περιφερειακών, σύνθετων δικτύων, συστημάτων διακομιστών και αποθήκευσης αλλά και λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών.

Υποστήριξη συσκευών, είτε χρειάζεστε υποστήριξη εξ αποστάσεως, τηλέφωνο, email ή επιτόπου υποστήριξη, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε υπηρεσίες και επισκευές στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε.

Επισκευές και εγγύηση

Ειδικευόμαστε σε γρήγορες και αξιόπιστες επισκευές για επαγγελματίες. Θα έχετε πρόσβαση στους τεχνικούς μας, περισυλλογές και παραδόσεις αυθημερόν, ανταγωνιστικές τιμές και την επιλογή εκτεταμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας. Οι επισκευές συνοδεύονται από τις ανάλογες εγγυήσεις καλής λειτουργίας.

Σε περίπτωση εκτεταμένων βλαβών ή άλλων προβλημάτων είναι πιθανή η αποστολή στα σέρβις των κατασκευαστών.

Συμβόλαια υποστήριξης έως και 24/7

Τα συμβόλαια σπονδυλωτής υποστήριξης μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις σας και να καλύψουν τη ρύθμιση και λειτουργία του εξοπλισμού σας. Για επιχειρήσεις μέσων ενημέρωσης, παρέχουμε υποστήριξη κρίσιμων υποδομών, όπως παραγωγής, ροής ζωντανού προγράμματος κ.α.

Τα συμβόλαια μας καλύπτουν τηλεφωνική, email, απομακρυσμένη και επιτόπια υποστήριξη. Συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών, εγγυημένη απόκριση και χρόνους επισκευής. Επιπλέον διατίθενται αντικαταστάσεις έκτακτης ανάγκης καθώς και τακτικοί «έλεγχοι υγείας» για τον εντοπισμό προβλημάτων πριν προκύψουν.

Παρέχονται υπηρεσίες διαχείρισης συμβάντων με ανταπόκριση βέλτιστης πρακτικής και διαχείριση σημαντικών συμβάντων για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας. Διαχείρισης προβλημάτων με ανάλυση τάσεων, διερεύνηση βασικών αιτιών και προληπτικές ενέργειες. Διαχείρισης αλλαγών με έλεγχο και διαχείριση των αλλαγών στην υποδομή.

Δημιουργήστε το δικό σας πακέτο υποστήριξης ανάλογα με τις ανάγκες σας με την ευελιξία να αντιμετωπιστούν τυχόν αλλαγές στη ροή εργασίας σας. Παρέχουμε δοκιμές, συμβουλές και χρόνους άμεσης απόκρισης, σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας. Επιπλέον, παρέχουμε υποστήριξη για απομακρυσμένη παρακολούθηση, διαχείριση διακομιστών, δικτύων και διαχειριζόμενη αποθήκευση.

Προαιρετικά

Μονάδες back up

Όπου είναι διαθέσιμο και η επισκευή θα διαρκέσει περισσότερες μέρες από ότι είναι αποδεκτό, θα σας δανείσουμε μια μονάδα για να τη χρησιμοποιήσετε όσο εργαζόμαστε στη δική σας.

Εκτεταμένες εγγυήσεις

Προσφέρουμε στους πελάτες εκτεταμένες εγγυήσεις σε επιλεγμένες συσκευές και συστήματα και πραγματοποιούμε δωρεάν επισκευές εντός της εγγύησης.

Προγραμματισμένη συντήρηση

Τεχνικός μας επισκέπτεται το χώρο σας τακτικά για να πραγματοποιήσει συντήρηση στο επιθυμητό προκαθορισμένο χρονικό διάστημα ανάλογα με τις ανάγκες σας.